måndag 8 februari 2010

Äntligen framme



Nu har vi kommit fram! Äntligen i Mendoza! KLockan är halv fyra här på eftermiddagen. I Sverige är det kväll, halv åtta, och i Las Palmas är det på väg att bli.
Det har varit en lång resa med långa väntetider för att nu inte tala om alla köer! Vi ville vara ute i god tid både i Madrid och i Buenos Aires så att eventuella flygförseningar inte skulle betyda att vi inte kom med bokade plan. Nu visade det sig att vi kom en halvtimme före tidtabell till Madrid och en timme tidigare till Buenos Aires. Det blev många - och dyra - cafébesök! Att det var enorma köer var egentligen inte svårt att förstå. Vi flög med en Boing 747, s.k. Jumbojet, som tog 400 passagerare. Fyra timmar innan avgång ser ni på bilden. John vilade sig emellanåt på en av incheckningsvågarna. Vikten avslöjas inte!
Egentligen tyckte vi det var ganska onödigt att flyga till Madrid. Planet startade kl.10.10 från Las Palmas och klockan 23.48 samma dag flyger vi över Las Palmas igen. Vi har alltså inte kommit någonstans! En ganska önödig omväg. Snacka om waste of time!
Hotellet är superfint, ett nH hotell. I morgon blir det besök på vingårdar. Nu ska vi vila ett slag innan vi gör stan osäker. Vi ska pröva restaurang Marchigiana som enligt Karin och Allan är stans bästa italienska restaurang. De var ju här och rekade åt oss. Stiligt tycker vi.

5 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft en ganska jobbig resa. så skönt för er att äntligen vara framme. Själv sitter jag o fryser i Bournemouth och kallare lär det väl bli när jag kommer till Sverige.

    SvaraRadera
  2. Nu hoppas jag att ni fått en riktigt god middag och en god natts sömn och är redo för vinprovning. Igår regnade det i omgångar men ser bättre ut idag. britta

    SvaraRadera
  3. Det är kul att kunna följa med på datorn, vad du gör och vad du upplever. Ha det så bra. Monica

    SvaraRadera
  4. Önskar er också en riktigt god middag och sedan god vila... väntar spänt på fortsättning Kram Lissy

    SvaraRadera
  5. Jag är så imponerad Ingrid av att du lagt upp blogg, foton mm. kram karin

    SvaraRadera