torsdag 18 mars 2010

Levande playa





Nedanför vårt fönster riggades det i eftermiddags upp ett stort antal mikrofoner (vi kan räkna till 23 stycken), högtalare, strålkastare, stolar och alla möjliga tillbehör i fråga om sladdar massor av boxar med olika funktioner och en hel del annat som jag inte är kunnig nog att identifiera. Ett antal flaggor som också satts upp berättar att vi ska få uppleva en ”levande playa” . Himmel! Oj, oj, oj, sa John, så här mycket prylar hade ni aldrig i Felicitas!

Det ska bli spännande att se vad som händer i kväll. Medan teknikerna tagit siesta har man en uniformerad person som vaktar prylarna. Tacka för det! Här finns nog apparater för tusentals euro!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Det blev verkligen en överraskning – och en positiv sådan! Jag ska erkänna att jag var lite orolig över alla förstärkare, mikrofoner och annan teknik som skulle kunna åstadkomma ett öronbedövande ljud. Nu blev det tvärtom! En 33 man stark grupp musiker spelade och sjöng så härligt och så medryckande att vi inte kunde slita oss från fönstren för att inte missa något. Publiken, cirka 5-600 människor klappade och sjöng med i låtarna i synnerhet på slutet när man bjöd på de mest välkända kanariska låtarna. Annars spelade man och sjöng såväl jazz som latinamerikansk och kanarisk musik. Det blev verkligen en riktig höjdarkväll från vardagsrumsfönstret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar