måndag 24 juli 2017

Fruntimmersveckan


Under fruntimmersveckan brukar det regna sägs det. Det stämmer!


Vi var bjudna till Margretetorp på information av det här företaget och därefter tennis på Swedish Open i Båstad.



Så här skulle det förstås sett ut - men - det regnade och regnade och regnade, så vi körde hem efter att ha ätit av den fantastiska buffén på Margretetorp.


I lördags var det så dags att åka till Höganäs för att hälsa på Odd och hans flickvän Tamanique, som kommit hem från Sydafrika på några dagar. 


Vi bjöds på härlig lunch med skaldjurspaj och sallad. Därefter en smarrig efterrätt med underbara jordgubbar, maränger, glass och vispgrädde.


Här har vi Daga, Tamanique och Odd. De reser nu till Stockholm och i början på augusti bär det av till Sydafrika igen.



I går, söndags, blev det äntligen av med ett litet party för goda vänner. Här har vi Anne, Annika och Hans med lite bubbel i glasen.


Det är inte lika lätt att fotografera mot ljuset, men gästerna ville ju gärna njuta av utsikten genom de stora fönstren där regnet trummade på rutorna. Det öste verkligen ner den här eftermiddagen! Här står i alla fall PeT, Mats och Lena.


Vi åt sparrissoppa, lax och rabarberpaj. Det blev en riktigt debattglad eftermiddag/kväll. Det fanns ju massor att prata om  allt ifrån väder, musik, politiska skandaler, gamla artister som Hasse och Tage, vbad som roar ungdomar i dag....ja listan blev lång och spännande!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar