måndag 17 juli 2017

Bostadsbekymmer




I september kommer vi att flytta till Kungsgatan 10. Lägenheten vi köpt ligger på andra våningen. Plötsligt fick vi erbjudande om en ungefär likadan lägenhet på sjätte våningen! Det som är problem med det är ju att kunna sälja den på andra våningen i tid.

Nu ligger den ute i alla fall på Hemnet, men man måste klicka in sig på att man vill se kommande lägenheter för att kunna se den här. De nuvarande ägarna vill inte ha en massa folk rännande där så de har gått med på en visningsdag! Vi sover lite dåligt på nätterna men håller tummarna i alla fall.



Så här ser annonsen ut på Hemnet. Visst! Det tar tre minuter att gå dit det här foto är taget på Dunkers Kulturhus från "vår" ytterdörr! Nära vattnet med andra ord!


Det gäller att hitta på andra saker att roa sig med. I lördags körde vi ut till Hasslarp för att titta på Dagmar Glemmes utställningar. Det var vernissage på Maria Berents keramikfåglar och Viktoria Ljungberg Hötzels djurillustrationer i blyerts. Dagmar Glemmes egna verk i glas tittade vi förstås också på. De är fantastiskt fina tycker jag.


Att laga mat är också en sysselsättning som skingrar tankarna en aning. Här har jag gjort en talltik med laxburgare, avokado, spenat sockerärter och en röra av rödlök, zucchini, morötter, lite mellangrädde och mango chutney. En aning sambal olek kom nog också med. Lasse tyckte det var gott i alla fall.


I söndags blev vi bjudna på opera av Katarina och Daga. Vi såg Skånska Operans Madam Butterfly. Jag har inte varesig bild eller namn på artisterna men vi var riktigt nöjda efter föreställningen.




1 kommentar: