fredag 22 juli 2016

Tiden flyger iväg!


Det är redan näst sista fredagen i juli! Solen strålar och termometern står på 28 grader! Jag tog en promenad ner till sta'n och det var alldeles fullpackat på stränderna. Härligt!

I tisdags åkte vi upp till Stenungsön.


Det tog lite längre tid än vanligt för när vi närmade oss Ängelholm var det nästan stillastående köer av bilar i båda filerna på E 6:an. När det blev möjligt valde vi att köra av E 6:an och tog vägen över åsen förbi Margretetorp. Bilden tog jag genom bilfönstret när vi precis lämnat E 6:an.


Efter lunch hemma hos Kerstin och Tomas på Stenungsön körde vi till Grötån eftersom Camilla bjudit in oss till sommarfest på Margaretadagen.


Strålande sol, kaffe, hembakta bullar, kakor och flera sorters tårta bjöd man på. Vi blev rätt många till slut och det var härligt att få krama om både släkt och vänner.


Här har vi värdinnan Camilla och till höger sitter Peik. Eftersom vi hade en bit att köra vände vi hem vid halvfemtiden. Vädret var strålande och trafiken flöt på ganska geschwindt.


Vi valde att köra direkt ner till Pålsjö krog där vi förgyllde sommarkvällen med lite lax och hummer. Ja och så en gin/tonic och ett alkoholfritt sprudelvin förstås. Så här tomt var det förstås inte, men jag tog ingen bild själv så det fick bli den här.



På torsdagkvällen åkte vi till Höganäs för att lyssna på Viktor & Peter. Båda två spelar både fiol och piano och den här kvällen fick vi också lyssna till dragspel och piano och orgel och piano för vi befann oss i Himmelfärdskyrkan.



I dag har jag förutom promenad ner till sta'n och bad på Kallis också ägnat mig åt lite blomstervård. Det gäller ju att se till att det blommar hela sommaren.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar