fredag 1 juli 2016

Nu är vi nära varandra



Det är inte så dumt att ha sonen med familj tvärs över gatan. Det är bara att ta några steg så står ett glas på bordet på altanen.


Här har man dessutom fin koll på vilka som kör förbi utan att man själv blir sedd. Bob gillar också däcket som synes!


Det pågår ju EM i fotboll just nu, men eftersom inte alla är lika förtjusta gäller det ju att välja ställe där alla vill titta på fotboll. Hos oss t.ex. Då är det också bra att det är nära. Ellen kan dessutom massor av namn och vilken klubb spelarna tillhör. Hon slår definitivt farmor flera gånger om!


Det går ju bra att kolla från den här nivån också. I synnerhet när det blir förlängning och straffar.


Ibland blir det förstås lite mycket fotboll, som vid matcherna för att komma till kvartsfinal. Tre mtacher på en dag kan ju vara lite mycket! Då är det gott att slumra till en stund. Fast när Island spelade så var vi vakna - allihopa!


Det händer lite annat också! Här är vi i Mölle kapell och lyssnar på Brunnby kyrkokör. Tia sjunger tenor och Jan-Olof sitter vid pianot.


I går var det avtackning av vår kanslichef Lena. Hon ska jobba på stiftet i stället. Fin blomsterkrans i håret, många vackra blombuketter och ett vackert smycke var några av alla presenter hon fick.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar