fredag 1 januari 2016

Nyårsafton del 1

Vi bestämde oss för att köra upp till Stenungsön vid ett-tiden på onsdagseftermiddagen. Det visade sig vara ett klokt beslut. Trafiken var ganska gles och vi hade tur som precis slapp en olycka i Tingstadstunneln.

Nu har vi sovit över i Gäststugan och druckit en kopp kaffe här inne i matsalen.  Solen skiner!


Anders och jag bestämde oss för att bidra till Kerstins badtunna som Sophie skaffat för ett bra tag sedan. Nu skulle det bli spännande att se var den fanns och hur det såg ut!


Här är den fotograferad uppifrån terassen där vi brukar äta på somrarna.


Hur tar man sig nu ner till tunnan? Vilket jobb de har lagt ner! Här är nya trappsteg av sten och grus byggda så att man slipper slinta iväg ner på en lerig stig.


Hur man tar sig in i tunnan var jag ju tvungen att också kontrollera. Riktigt vackra trappsteg leder ända fram till tunnan.


Sedan var det bara att hoppa i, och det gjorde vi fram på kvällskvisten så att vi skulle vara rena och fräscha till middagen! Tomas hade jobbat hela dagen med att skaffa ved och elda så att vattnet blev tillräckligt varmt.


Det var ganska fantastiskt att också Lasse både ville och klarade att ta sig ner till och hoppa i tunnan! Vattnet hade en temperatur på c:a 40 grader så vi kunde njuta av värmen och champagnen trots att det kom både snöflingor och regndroppar.

Sedan var det dags för nyårsmiddagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar