fredag 1 januari 2016

Nyårsafton del 2


Efter badet blev det först lite mera champagne och lite tilltugg till det. Sedan kom förrätten som bestod av lammfilé, sallad och diverse tillbehör.


Anders satt till vänster om mig och Lasse till höger.


Det saknades inte samtalsämnen och Lasse var förstås riktigt i farten.


På andra sidan bordet satt Tomas i mitten med Maggan till höger och Kerstin till vänster.

Till huvudrätt fick vi en underbart god fisk, torskrygg  eller skrej kanske man ska säga, som var precis så färdig som den skulle vara. 10 minuter i 150 grader sa kocken och det blev verkligen bra.


Kerstin var tvungen att arbeta både på onsdagen och på nyårsafton, men hon hann hem till både bad och middag som väl var. Det gör ju inte så mycket när deras huskock kommer och levererar maten så perfekt som han gör.


Till desserten som bestod av chokladmousse och hallon fick vi det här underbart goda potugisiska portvinet. Mums!



Sedan var det dags för champagne igen och skåla sedan Marlena Erman läst Nyårsklockorna.

Skål för 2016!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar