söndag 24 januari 2016

Födelsedagar


Johans födelsedag firade vi med en liten måltid på Bona Sera.


Ellen hade klätt sig riktigt läckert med vit spetsklänning färgglad "päls"-väst och svarta trekvartslånga strumpor. De heter säkert något annat, men farmor är lite dålig på att komma ihåg..... Johan hade jobbat hela dagen, det var ju fredag. Det var i alla fall han som kom och hämtade oss. Väglaget var ju inte jättetrevligt att köra i , men det har ju Johan inga problem med. Marie var på företagsutbildning i Landskrona så det fick duga med oss fyra, Johan, Ellen, Lasse och jag kring bordet.


Kallt och ruggigt var det även under lördagen. Vår grannes katt "Darling" tycker det är trevligt att sitta på det snöfria trädäcket vid vår altan.


Lasse fyllde visserligen år för nästan två veckor sedan, men då var Möllefamiljen inte hemma så de åkte hem till oss under lördagskvällen med grytorna fulla för att fira pappa, morfar Lasse innan Odd ger sig iväg till Sydafrika för sina arkitektstudier. Det blev lax och massor av trevliga ugnsbakade grönsaker. Daga hade givetvis gjort desserten, en härlig cheesecake med citronsmak.


Jodå, jag var också med och det skulle förevigas tyckte Joakim.

I dag blir det Kammarmusikföreningens arrangemang på Dunkers kulturhus. Vi ska lyssna på den skicklige violinisten Kristóf Baráti. Jag gissar att jag återkommer om det.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar