tisdag 29 november 2022

Det rullar på. Teater och körer.

 

Ibland får jag riktigt kärt besök. När det är städdag hemma i Laröd kommer Johan hit med Bob så att det är fritt fram för dammsugare och dammtrasor hemma i Laröd. Den här gången dök också Ellen upp. Trevligt! Gissa vad det var på TV! Javisst, VM i fotboll.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Att gå på teater två dagar i rad är ganska häftigt, även om föreställningarna i första hand vänder sig till barnen. I fredags var jag på Storan och såg Peter Pan. Det var en produktion tillsammans med Moomsteatern. Trots hörlurar var det inte helt lätt att höra allt. Musik i bakgrunden gjorde det inte lättare. Jag tyckte mycket om scenografin. Den var riktigt fin. 



Mera barnteater blev det på lördagen. Då var jag på Lillan och såg Stora drömspelet. Det häftigaste under den föreställningen var att se alla de små barnen i publiken som skrattade och följde med det som hände hela tiden. Härligt!

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Vad kan detta vara? Jo det är bordet med härligt tilltugg till glöggen, som Mette och Bosse bjöd på i lördags. Vi var ganska många som kunde njuta av både glögg, tilltugg och dessutom nya liksom gamla och trevliga bekantskaper. Det blev, som synes, inga kort på alla gästerna. 

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o





Eftersom det har varit första söndagen i Avent har jag sjungit både på gudstjänsten och på konserten. Det blev verkligen en underbar adventssöndag. Mariakyrkan var fullsatt både på högmässan och konserten. Vi fick så mycket beröm och det kändes också underbart att sjunga under Ragnar Bohlins ledning. Ny konsert blir det den 18 december. Då är det Vox Marias tur. Mariakören ska redan nu börja repetera Bachs Magnificat. Den 26 mars blir det konsert med det verket. Hurra hurra! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar