tisdag 23 maj 2017

Försommarens vackra grönska


I går åkte vi buss till Norrvikens Trädgårdar med Söderberg & Partner. Det blev en härlig busstur med en grönska och blommande rapsfält som slår det mesta.


Promenaden från bussen blev ganska lång, men vägen var kantad av en härlig grönska och välskötta anläggningar.


Väl framme bjöds vi på en liten snitt och Cava. Det var många gamla bekanta med på träffen. Lena och Jan från min Rotaryklubb t.ex. och många av mina tidigare kollegor. Lasse skymtar i gul jacka till höger.

Efter en presentation av Norrvikens Trädgårdar fick vi en ordentlig föreläsning om dagsläget på aktiemarknaden och investeringsråd i alla möjliga riktningar. Det var inte helt lätt att hänga med, men som föreläsaren sa, så sköter ju Söderberg & Partner om den detaljen.



Så var det dags för mat och dryck. Vi fick majskyckling, sparris och dragonsås. Potatisen som var färsk förstås såg precis ut som papas arrugadas. Gott var det också! Till detta drack vi rödvin. Glömde kolla vilket!


Så kom dessert och kaffe. Det var en rabarberglass, chokladkaka med maräng och så härligt god krisp ovanpå. Mums!

Vi var hemma redan vid 22.30 så det var bara att krypa till kojs för att komma upp i tid nästa dag. Då bär det nämligen av till Berlin tillsammans med Maria kyrkokör.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar