torsdag 16 februari 2017

Ibland händer det inte så jättemycket



I onsdags var jag i alla fall hos den här härliga tjejen, Petra, som ger mig världens skönaste Eco-ansiktsbehandling. Njut varje minut står det på en skylt. Det gör man!


En promenad med Bob på lunchen och sedan ett sammanträde med Rotary - i de här härliga lokalerna på Tyréns, högst upp i det här huset vid Knutpunkten -  avslutade dagen.

En timmes massage hos Jenny blev det strax efter lunch på torsdagen och sedan kom Stina hem till oss för att äta en bit mat innan vi gav oss iväg med en bil som hon lånat av sin kompis.


Vart vi skulle hän? Jo, vi körde till Allerums kyrka för att lyssna på Jan Lundgren, som underhöll oss i en dryg timme på den här flygeln - alldleles ensam.


Det blev en riktigt trevlig timme med inte bara spel utan också härliga berättelser om hur Jan började spela, med vilka han fick lektioner och hur allt så småningom utvecklade sig tillsammans med flera kända jazzmusiker. Alla berättelser illustrerade han sedan med härliga jazzlåtar och improvisationer. Han avslutade med att improvisera på Blinka lilla stjärna och Gubben Noak. Jättehärligt!

Vad gjorde vi på fredagen då? Jo, spelade bridge hos Annika & Staffan. Inga bilder - förstås. Man har ju annat att tänka på då. Vi vann! Det var länge sedan vi gjorde det så det var bara glada miner!


Efter mitt samtal på måndagsförmiddagen med Ester och Rotaryträffen på lunch åkte vi till Kungsgatan 10 för att titta på den här lägenheten. 105 kvm och riktigt trevlig. Mindre än det vi har nu, MEN, den ligger ju mitt i smeten! Vi får se vad det kan bli.

I onsdgas var det sånglektion och på kvällen församlingsråd. I dag har jag skrivit protokollet och i kväll ska jag gå på konsert på Konserthuset för att lyssna på HSO och Konserthuskören som framför Rossinis Stabat Mater. Det är Morandi som dirigerar och bland andra får vi lyssna på hemvändande helsingborgstjejen och sopranen Katja Lytting som är solist. Spännande!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar