fredag 12 augusti 2016

Kalas


Måndagen fortsatte med den ena festen efter den andra.


På eftermiddagen körde vi till Höganäs för att gratulera Daga som fyllde 16 år. Här sitter hon med sin farmor Inga.


Eftersom det var måndag var det uppstart för Rotary - Kärnan , men nu på kvcällen och på Sillen och Makrillen. Vi fick en verkligt god räksmörgås, för att inte tala om desserten med vaniljglass, choklad och passionsfruktscréme. Underbart gott och jättesnyggt upplagt. Vin? Chablis förstås!


Det blåste rejält och det var ganska häftigt att sitta inne på Sillen och Makrillen och se hur havet rörde sig. Flaggstängerna höll i alla fall.



I tisdags tog jag tåget ner till Malmö för att träffa Cathy. Det blev ett besök på Vigårda över en kyckling-hamburgare och lite prat. Jag glömde förstås att ta en bild, så det blev Cathys profilbild från facebook.


Så var det onsdag och lunchmusik som vanligt i Mariakyrkan. Den här onsdagen spelade Olle Cervin, som vikarierat i väntan på vår nye organist George Chittenden.

PÅ hans progran fanns Guilain, fransk barock och lättsam musik av Léfebure-Wely, Nigel Ogden och Christoffer Steele. Olle avslutade med "Hymn of Remembrance" av Keith Jarres.


Nu är det bara några steg mellan familjen Rimmenstedt och oss. Det är med andra ord ganska lätt att ta sig över för en pratstund eller komplettering av vad som finns i skafferiet eller vad man nu kan hitta på. Marie, Johan och Bob kör upp till Göteborg i eftermiddag. Jag strosade över för att säga hej då till de här två. Johan var inte hemma för han spelade golf. Han har ju fått grönt kort så det gäller att hänga i!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar