lördag 24 oktober 2015

Lite musik .... och så mera musik


I söndags var det dags för Otello på Röda Kvarn som bjöd på föreställningen från Metropolitan.


Historien är ju förfärlig, men musiken är det inget fel på. Inte heller på de två som spelade Otello och Desdemona nämligen Aleksandrs Antonenko och Sonya Yoncheva.

På måndagen var jag åpå "Mormor Gretas" begravning i Raus kyrka. Det var också mycket sång och musik. Stämningsfullt och mycket fint!

I onsdags var det en heldag på Marina Plaza med Söderberg &  Partners. Förutom all information i ekonomiska frågor fick vi lyssna i en hel timme på Magnus Bäcklund som sjöng och underhöll oss. Trevligt!




Så var det dags för Ellen att börja spela trummor. Här står hon i kulturskolans lokaler i väntan på sin lektion. Hoppas hon tycker det är lika kul framöver som hon tyckte att första lektionen var.


Arbetet på andra sidan gatan rullar på. Det är fascinerande att följa hur man bygger hus i dag. Bilden blir tydligare om man klickar på den. Det går kanske att gissa vad som ska placeras ovanför alla de olika ledningar, rör och annat som sticker upp.

I fredags var det familjemiddag och den återkommer jag till, liksom till kvällens föreställning på Biblioteket med Chorus Amici.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar