fredag 31 oktober 2014

Nu bor vi i Laröd


Härligt! Nu är allt flyttat till Stuterivägen 72! Underbart! Nu gäller det bara att tömma alla 109 flyttkartongerna och få in prylarna på rätt plats, sortera bort det som vi inte behöver och ja fundera över vad vi ska göra med allt det som man inte hade en aning om att man hade!


Lasses dotter Katarina och barnbarn Daga kom och överraskade oss redan i går och Katarina kom tillbaka i dag för att hjälpa till att tömma alla lådor. Toppen, toppen!


I går kväll överraskades vi igen. Denna gången var det Marie, Johan, Ellen och Bob som kom med en flaska champagne för att fira att vi nu flyttat in i Laröd.


Johan hjälpte oss att installera både Viasat och Bredband 2. Nu kan vi titta på massor av sport och andra intressanta program, och detta gör vi i HD med ett fantastiskt ljud. 

Ellen var mycket nöjd med sitt rum och funderade på om hon inte skulle sova över redan i går kväll. Hon är mycket förtjust i sin säng. Den är nämligen höj- och sänkbar.  Nu blev det inte så den här gången, men hon är hjärtligt välkommen precis när som helst. 

Nu fortsätter vi jobba och i morgon lördag har vi konsert i Mariakyrkan med Chorus Amici. Jippie!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar