onsdag 11 januari 2023

Jul och nyår i Las Palmas

 


Julafton firade vi hemma hos Patrik tillsammans med Patriks frus familj. Vi blev ganska många och vi var bara fyra som kunde tala och förstå svenska. På bilden är det Gunillas familj som är fotograferad.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Nyårsafton firade vi i lugn och ro hemma hos Gunilla, bara vi tre. Maria hade lagat den goda maten och vi skålade förstås in det nya året både i rödvin och bubbel.




På kvällen gick vi förstås ner till Las Canteras för att titta på nyårsfyrverkeriet. Det smällde lite väl mycket redan innan klockan tolv av alla privata raketer, men precis klockan tolv kom stadens fantastiskt vackra fyrverkeri. År 2023 välkomnades och jag både hörde och läste att många hoppas att 2023 blir ett bättre år 

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o





Nyåret började med att Gunilla körde oss runt hela ön. Efter att ätit lunch i Puerto de las Nievas åkte vi till Mirador del Balcon. Gunilla ville väldigt gärna se glasplattorna som låg vid utsiktspunkten. Nu blev vi förstås lite besvikna över att glasskivorna var placerade ovanpå plattformen utan att det var gjort hål i den så att man skulle kunna se havet genom glasplattorna. Nåväl, utsiktspunkten var fantastisk i alla fall!



Färden fortsatte runt hela ön och så småningom hamnade vi längst ner i Puerto de Mogan. Vilken otroligt härlig dag vi fick!




 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar