lördag 14 mars 2020

Vilken vecka!



I lördags kom "lille-Johan" för att hjälpa mig med datorn och samtidigt äta lite lunch. Det tyckte Marie var utmärkt. Då kunde hon också få lite lunch eftersom Johan och Ellen spelade fotboll.
Solen lyste och det blev lite för mycket ljus i bakgrunden för att man skulle få ett tillräckligt bra foto. Mysige Bob kom också med, men inte heller här lyckades jag få ett bra foto. Någon bra fotograf är jag inte!


Jag hade gjort en sallad på varmrökt lax och lite tillbehör. Det gick hem. Vi drack lite vitt vin också. Det blev ett riktigt trevligt besök!

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Söndagskonserten hade rubriken "Politiken" och de verk som spelades passade verkligen i det temat. Det var bl.a. Sibelius Finlandia och Sjostakovitjs 5:e symfoni.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Vilken vecka skrev jag i rubriken och det kan man verkligen säga att det har varit - vädermässigt. I fredags blåste det så otroligt hårt att det nästan var omöjligt att ta sig fram. Emellanåt ösregnade det också. När jag gick ner med soporna överraskades jag av att det var hagel i stormbyarna. Här håller flaggorna vid Stortorget på att blåsa ner. Det var ju Victoriadagen så det var ju allmän flaggdag.
Temperaturerna har växlat mellan +9 grader till -1. I dag är det alldeles lugnt och stilla och solen skiner från en molnfri himmel!


Färjorna gick som vanligt trots stormen och det fortsätter de att göra trots att vi i dag efter klockan 12:00 inte längre får gå i land i Danmark. Gränserna är stängda p.g.a. Corona-virusen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar