onsdag 1 januari 2020

Händelser både på det gamla och det nya årtiondet



När jag var på Röda Kvarn senast såg jag en reklambit från filmen The two popes. Det såg så intressant ut så jag köpte biljetter till filmen på söndag kväll.


Tyvärr blev Lasse sjuk, men den lunch som vi hade planerat som tack till Claes Henning för senast räckte nu också till Jan-Olof. De kom med varsin bukett med rosor! Tjusigt! Jan-Olof skulle jobba på kvällen så det blev bara Claes Henning och jag som såg den intressanta filmen.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Ibland tar jag vägen via Terrasstrapporna på mina promenader. Här finns nu glittrande svanar i vattnet.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Jul- och nyårshälsningarna på "riktiga" kort är inte så många längre. Det här är årets skörd.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o





Nyårsaftonen hade vi planerat att vi skulle fira i lugn och ro här hemma. Vi hade beställt en meny som vi skulle hämta på Gastro. Så blev det inte. Lasse hamnade på lasarettet efter att ha ramlat och slagit sig ganska illa. Han får stanna där tills han kan klara att ställa sig upp på egen hand. När Jan-Olof fick veta det bjöd han med mig på sitt party på nyårsafton så jag skulle slippa sitta ensam här hemma. Det blev fyra tjejer och två killar.  Vi kunde se fantastiska fyrverkerier, som jag  aldrig tog några bilder på.

Jag var inte hemma förrän efter klockan två och fick åka med den taxi som Birgitta beställt till sig hem till Viken. Härliga kompisar!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar