måndag 6 januari 2020

Hoppas på god - bättre - fortsättning

Tiden efter jul har inte varit så kul. Lasse åkte in på lasarettet för sin värk och inkontinens. Han blev hemskickad eftersom man inte kunde göra något förrän man fått svar på proverna.

Dan efter ramlade han så illa när han skulle sätta sig i fåtöljen att hemtjänsten kallade på ambulans - igen!  han ramlade och slog i höften som han opererade i juli. Det innebar att han fick stanna på lasarettet. Troligen kommer han hem på onsdag.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o




Då vi hade biljetter till Rapunzel på Storan blev det Katarina som fick Lasses biljett. Salongen var full av familjer med barn, men jag är inte säker på att de förstod föreställningen. Jag var inte helt begeistrad.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Begeistrad blev jag däremot när det i lördags kom ett förslag från Marie att vi kunde äta lunch tillsammans på Ålgränden. Det gjorde vi! Jättetrevligt!


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Trettondagsafton och Trettondagen har jag givetvis hälsat på Lasse, men också varit aktiv i Mariakyrkan. Gläns över sjö och stand.....Det är annars inte så mycket ståhej kring Trettondagen som det är i Las Palmas med de tre kungarna som rider genom hela sta'n!

I kväll ska i alla fall Johan och jag gå på Trettondagskonserten på Konserthuset. Temat är Mat och Tina Nordström kommer att medverka!

Här kommer nu några bilder från konserten:


Tina i full gång med att fixa lite mat till dirigenten Stefan.


Stefan fick också frågan om det skulle gå lika bra att dirigera med en kniv. -Jovisst, man kan väl prova, tyckte han.


Här tackar man för applåderna. Solisten Malena Laszlo fanns också med.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar