onsdag 14 november 2018

Laddning inför avfärden



I söndags körde vi till Höganäs för att lyssna på "Feel good". Det var Lars Löfgren som via ett mail berättade att det skulle bli trevlig musik på Tivolihuset i Höganäs. Det blev det! Här sitter Lars Ruuth vid flygeln och Lars Löfgren (Lösse) står vid kontrabasen.


Där medverkade också en dubbelkvartett "Bästa kören" . Det var enbart kända ansikten - gamla körkompisar!


Starkaste applåderna fick Claes-Göran Sjöberg på violin när han visade sin vituositet - om det nu kan heta så när någon är virtuos....



Efter konserten åkte vi hem till Katarina och Daga, som bjöd på middag.


Vi kom förstås till ett dukat bord och vi både åt och drack gott.


En härlig köttbit, ugnsbakad potatis och goda grönsaker - för att inte tala om såsen!


Till detta drack Lasse och Katarina ett rödvin med en härlig djupröd färg. Det smakade också gott berättade de.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Måndagen ramlade på som vanligt med Rotary, dels lunch och dels möte i ett förstärkt klubbmästeri. Vi planerar för 40-årsjubileet i januari 2020.

På kvällen var det körrepetitioner och skjuts av Lasse till och från bridgen.



o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Tisdagen började med styrketräning och Yin Yoga som vanligt. Sedan var det en tur till Bildeve för att fixa tid för att sätta in ventiler i vinterdäcken. Det bli i december!


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Eftersom vi är mitt inne i november tänkte jag berätta om min kalenders novemberbild. Det är ett självporträtt av den österrikiske målaren och expressionisten Egon Schiele. Han föddes 1890 och bilden är målad 1912. Han har gjort flera ganska häftiga självporträtt.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



I dag onsdag är det planering inför morgondagen som gäller. I kväll skall jag förstås också repetera med Vox Maria. Det vill jag inte missa!

I morgon tar Christina A och jag tåget strax efter kl 06:00 f.v.b. CPH - LPA! Klockan 14:20 lokal tid beräknas vi landa.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar