måndag 15 oktober 2018

Fortsatt sommarväder







När solen lyser så fint ser man hur smutsig bilen är. Fåglarna sätter sina märken och flera veckors körning utan tvätt gör sitt. Nu var det nödvändigt tyckte jag att ta mig till biltvätten. Två grabbar gjorde jobbet så nu är bilen finare än den var när vi köpte den!




På fredagskvällen skulle vi se Drottningens juvelsmycke på Lillan. Tyvärr blev Lasse så dålig av sina morfintabletter att han fick stanna hemma. Det blev toaletten och sängen för honom hela dagen. I stället följde Christina A med och vi såg en ganska farsartat föreställning. Naturligtvis hade Gustav Berg en av de ledande rollerna. Han motsvarade helt och hållet förväntningarna!



o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



I lördags körde Lene och jag - med Lenes bil! - till Ishöj och Arken för att se van Gogh-utställningen.


Det var många som gick runt och tittade och svårt att komma till och fotografera. Väggarna var fulla med text om van Gogh och en del väggar var också målade med kopior av hans målningar. Det här porträttet t.ex.




Här är några av hans verk, men vi var nog ganska besvikna på antalet verk som var utställda. Det fanns flera utställningar samtidigt, fem stycken fick jag det till.







Den kände danske konstnären J.F.Willumsen hade flera intressanta målningar. Den nedersta kallade han Soluppgång över bergen.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o




I går, söndags, var vi på Konserthuset och lyssnade på "Vocal Six". Det var verkligen en häftig föreställning med en ljussättning och bilder bakom sextetten som var fantastiska. De sjöng ganska bra också!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar