tisdag 10 juli 2018

Jazz Masters, flera födelsedagsfester och kärt, kärt besök



I söndags var sista konserten på Musik i Kullabygden. Den här gången var det Jazz Masters som stod för programmet. Richard Galliano heter den här mannen som är virtuos på accordeon.


Richard Galliano spelade tillsammans med Jan Lundgren, här fotograferad när han repeterade. Det blev en något annorlunda konsert och jag hade velat höra mer av Jan Lundgren. Nu får jag ju det, som väl är, på Pianofestivalen den 1 september på Dunkers kulturhus.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o




Det kom en inbjudan från den här grabben att vara med och fira hans 80:e födelsedag den 9 juli! Det gjorde vi väldigt gärna!


Det blev ett stort gäng som samlades vid Vikens Hamnkrog. Här bjuds vi på bubbel i väntan på att alla kommit.




Så var alla samlade och inne på krogen bjöds vi på härlig mat. Först kom den här underbart goda Toast Skagen med löjrom och därefter år vi oxfilé i vinsås och potatispuré.

Det blev flera tal och Ulf, födelsedagsbarnet, överraskades med en present från flera av oss kör-vänner. Presenten var en flera dagars resa till Danmark fylld av musik.

Vi sjöng förstås några härliga sånger också under festen.

Eftersom solen sken satte vi oss ute på terrassen med tårtbiten och kaffet. Det var ett trevligt kalas, mycket och god mat och härliga samtal med många av de kära kör-kamraterna som man inte träffar alltför ofta numera.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



I dag fick vi kärt besök av Ellen och Moa. Ellen var hos frissan för att bli fin inför semesterresan till Kroatien och efteråt kom hon och hennes kompis Moa hem till oss på lunch. Det blev sushi till oss tre. Lasse sparade sig till kvällens varmröka lax. Efter maten spelade tjejerna lite kort. Härligt underbara tjejer!!!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar