lördag 16 september 2017

I flyttningstagen



I söndags blev det ett besök till på Konserthuset. Lasse spelade ju bridge i torsdags så han kunde inte lyssna på konserten då, men jag tyckte det var värt att komma och lyssna en gång till. HSO kan man inte få för mycket av!

Dagarna har annars gått åt till att plocka, sortera och förvånas över vad man har i gömmorna!


Därför var det naturligtvis extra skönt att gå på Kammarmusikföreningens konsert på Dunkers kulturhus i onsdags! Alla musikerna spelar i HSO och det är verkligen intressant att få lyssna till dem som här i en stråkkvartett som tillsammans med klarinetten blir en kvintett. De spelade Mozarts klarinettkvintet i A dur och Brahms i h-moll. Dessutom spelade stråkarna ett danskt arrangemang av nordiska folkvisor. Häftigt!

Så var det dags att sortera och packa igen! I fredags fick vi nycklarna till båda våra lägenheter på Kungsgatan 10. Nu håller vi bara tummarna för att lägenheten på våning två ska bli såld - kvickt.


Fredagskvällen ägnade vi åt bridge. Annika och Staffan kom på besök till oss. Det var sista gången på Stuterivägen! När vi ses framöver är det ingen som behöver köra bil. Mmmm....



Nu gäller det att plocka med sig så mycket som möjligt av sådant som ska in i skafferiet och i badrummen. Jag passade på att ta några bilder i dag. Den här är från köksfönstret.


När jag gick ut på balkongen kunde jag ta den här bilden. Tyvärr blir det ju så att vi inte kan se det vackra taket på Dunkers kulturhus när husen på SeaU är klara. Vi tror i alla fall att vi kommer att ha kvar en blick över Sundet till Danmark. Vi får se hur stor den blir. Det gäller att njuta så länge vi kan! Och det gör vi!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar