fredag 13 maj 2016

Tiden bara flyger iväg

Tänk att det har gått tretton dagar sedan jag skrev sist. Och då har vi haft en helgdag mitt i veckan också!

Vad har vi då gjort? Körrepetitioner förstås, i alla tre körerna. I onsdags var vi på kaffekalas hos Birgit och Göran eftersom Birgit fyllde år. På kvällen spelade vi bridge hos Annika och Staffan.


I lördags var vi på "Samtal på Dunkers" och fick lyssna på Merete Mazarella när hon samtalade  - stående - med Olof Lindqvist, chefen på Dunkers kulturhus. Det blev ett riktigt bra samtal. Merete är en mycket klok person och Olof var suverän på att få henne att samtala. Dessutom gjorde han fin reklam för Dunkers, precis så som en chef bör göra tycker jag!



I söndags fick vi besök av Annika K -B och vi åt en hyfsad söndagsmiddag tillsammans. Hon hade vissa problem att komma hit med buss eftersom det var fotbollsderby i stan, men till slut släppte man fram trafiken. Att HIF vann med 2-1 över Malmö var ju ganska trevligt. Det är premiär för middag på altanen.

Torsdagens kammarmusik-konsert på Dunkers var otroligt bra!


Den här kvartetten, Virtuakvartetten spelade tillsammans med en den internationellt berömda serbiska violinisten Marija Spengler.


Samspelet mellan dem var formidabelt bra. Man kunde se att de hade roligt och njöt av att spela Mozarts stråkkvintett nr 4 i g-moll och Mendelssohns stråkkvintett nr 2 i B-dur. Recensionen i HD blev också oerhört positiv.

I dag, på lördag och söndag blir det repetition med Chorus Amici inför vår avslutningskonsert på Pingstdagen. Sedan är det dessvärre sommarlov......







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar