torsdag 17 september 2015

Kära vänner på middag


Äntligen var det dags för Lena, PT, Per och Marie att komma hit till Laröd för att kolla den stora tavlan vi har ut mot fälten.

Dessvärre glömde jag - som vanligt - att fotografera gästerna. Det blev i alla fall en händelserik kväll. Rätt som det var kom det världens hagelskur och det dundrade i tak, fönster och väggar så att vi knappt kunde höra vad vi sa till varandra.

Eftersom alla gamla vänner är nya för Lasse och han är ny för dem så gjorde vi samma presentationsrunda som vi har börjat med när vi har gäster. KUL! Det är ju inte alltid alla vet allt om varandra även om man har känt varandra länge! I bakgrunden kunde vi då och då få en glimt av Champions Leage- matchen mellan PSG och MFF.

I går och i dag har jag plockat bland fotografialbum, pärmar och böcker.


Alldeles tomt! vad nu då? Ska vi flytta? Nej, men jag får en ny säng i morgon, Lasse får tillbaka sin gamla och så flyttar vi två sängar hem till Johan och Marie! Det betyder att Lasses skrivbord kan placeras här i arbetsrummet och då flyttar vi bokhyllorna där sängen stod och målar väggen bakom och ja.... Det blir nog lite till när Robban och hans killar kommer. Här händer det saker!


I morgon kommer också en kille från Ödåkra platskola och hjälper oss med nya växter i de här krukorna. Växter som är och förblir gröna och inte som den här bambun som inte klarar de relativt små krukorna.


Så här skulle det förstås se ut i krukorna. Nu får vi se vad som blir i stället och hur det håller sig. Vi ska spruta med något som gör att bladen inte avdunstar. Jag återkommer!

Efter allt som händer i morgon fredag tar vi en liten tur upp till Göteborg för att träffa syskonen, festa, gå på teater och ha det riktigt, riktigt skönt!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar