söndag 21 december 2014

Höstgryta


Än är det inte jul förstås. Varken väder eller mat gör att den här lördagen handlar om jul! Ute pendlar termometern mellan sju och tio grader och på bordet står en gryta med kött och grönsaker.


Ellen spelar fotboll och Johan är med henne och hjälper också till med träningen. I väntan på dem smakar vi på lammgrytan. Vi = Marie och hennes föräldrar Gun och Roland, Lasse och jag. Roland hade "skruvmejseln" med sig så nu har vi både klädhängare, nyckelskåp och lampor uppsatta! Tack Roland!

I dag söndag har vi varit på glöggparty hos Lasses bror Bo med familj i Lerhamn. Där fanns också andra syskon och syskonbarn och barnbarn. Tyvärr stannade kameran kvar i min väska. Det blev i alla fall ett rejält party med både glögg, kaffe och alla sorters tilltugg. Trevligt!


Kvällen avslutades med Felicitas konsert. Man började med att sjunga första avdelningen från läktaren till Mats H:s suveräna komp på orgeln.


Sedan gick man i procession och gav resten av konserten från koret i kyrkan. En annan favorit-Mats dirigerade, nämligen Mats Paulsson. Det blev en verkligt fin konsert.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar