måndag 22 september 2014

Stuterivägen 72


I går var vi och hälsade på i huset vi köpt och som vi ska flytta in i den siste oktober. Det gällde att mäta och planera var vi skulle ha det ena och det andra.



Här är entrén med plats för två bilar om man så vill. Siffrorna 72 syns tydligt till höger om entrén så det lär inte vara svårt för våra gäster att hitta hit.



Bilderna som jag tagit från mäklarbyråns katalog ger väl inte rättvisa helt och hållet åt huset, men här ser man i alla fall att vi har både altan och härligt stort fönster från vardagsrummet. Denna altanen ligger åt öster - morgonkaffet ! - men vi har en altan åt väster också där vi kan njuta av kvällssolen.


Här är utsikten från altanen och vardagsrumsfönstret. Gräsmattan sköts av kommunen och det lär inte bli någon bebyggelse på åkrarna bakom gärdesgården så länge vi lever.

Sebastian och Maria som sålt huset till oss är supertrevliga och ställer verkligen upp med att tillmötesgå oss på alla tänkbara sätt. Sedan blir det en promenad på 5 minuter till familjen på Skimmelvägen. Superhärligt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar