lördag 23 augusti 2014

Kärt besök


Ellen och Moa kom vid lunchtid. Det blev amerikanska pannkakor med färska hallon och blåbär. Tjejerna gillade förstås bäst att stryka smör på pannkakorna.

Efter lite TV och några kapitel Tsatsiki (och kärleken) var frågan vad vi skulle baka. Valet föll på småkakorna Ruts kringlor.


Det visade sig vara betydligt svårare än vad vi trodde. Degen måste vara kall, men inte för kall, och det var ursvårt att rulla tillräckligt tunna rullar som vi sedan doppade i pärlsocker.

På eftermiddagen åkte vi till biografen för att se Draktränaren 2. Det var en 3D -film så det gällde att ha 3D-glasögon. Ellen och Moa var förstås försedda och nu har också jag.

Till middag blev det kycklingbiffar med färsk spenat, morotsbiffar och/eller råa morötter, cocktailtomater och potatis. Lite senare blev det också  Ben & Jerry's Cookie Dough, favoritglassen.

Lasse passade på att se Monty Python live på Röda Kvarn tillsammans med sin syster Tia. Filmen spelades in den 20 juli och var troligen det sista man kan se med det här gänget.

Kakorna då? Ja, det får nog bli en annan sort nästa gång. Smaken är det dock inget fel på.


Att de här två tjejerna trivs med varandra råder den ingen tvekan om. Nattsömnen blev kanske lite kortare än vanligt - men ....


Lite kul måste man ju få ha...........


.......... t.ex. när man ska borsta tänderna.....mobilen ringde precis så det blev lite skakigt...............







2 kommentarer:

  1. Tack snälla goa Ingrid för att du har tagit hand om vår Moa. Hon har haft superskoj! många kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen enbart härligt att få rå om henne! Hon är verkligen välkommen tillbaka

      Radera