lördag 13 juni 2020

Flera födelsedagsfester



Den 12 juni fyller Jan-Olof år. Eftersom det är coronatider tänkte han att man kunde fira födelsedagen med att sitta ute i den lilla uteplatsen nedanför hans lägenhet. Det gick alldeles utmärkt. Här sitter han tillsammans med Birgitta (Myrstener)


Vid mitt bord satt Jan-Olofs bror Anders med hustru Gull. Det var länge sedan jag såg dem. Jättetrevligt att få träffas och umgås igen!


Stina och Claes fanns naturligtvis med liksom Ulla (Dahlén) .



Vid mitt bord satt också Eva. Vi var alltså nio stycken som åt, drack och pratade i ett härligt sommarväder. Allra först serverade Jan-Olof champagne. Sedan kom en härlig sillsmörgås och till den öl och snaps. Varmrätten bestod av en underbar  palsternacksgratäng med småländska isterband . Till detta serverades det rödvin och till sist fick vi jordgubbstårta och kaffe med avec för dem som ville ha. Vilken fest!


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Fest nummer två var det redan dagen efter, den 13 juni, då systrarna Lena och Katarina fyllde år, Lena 60 och Katarina 56. Vi åt en härlig lunch på restaurangen Ett litet makeri som ligger i huset där vi bor.


Eftersom restaurangen förstod att vi firade två födelsedagar, serverade de sina hemmagjorda tryffelbitar med ett litet födelsedagsljus till de båda födelsedagsbarnen. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar