lördag 16 februari 2019

Goda vänner och lite av varje



Fredagen den 8 februari blev en härlig fredag med besök av goda vänner. Det var Ingegärd, Curt, Stina och Jan-Olof. Tänk så mycket kul vi har haft tillsammans. Det blev många härliga minnen som luftades.


Jan-Olof hade den här buketten med sig. Jag har fotograferat den i dag och man kan knappast se att det var åtta dagar sedan vi fick den!


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Förra söndagen var det dags för Glasjazz att ha årets första jazzkonsert på Harrys. Det var Jesse New Orleans Jazzband som spelade.


Jens "Jesse" Lindgren på trombon var bandets ledare och skicklig på sitt instrument. Trumpetaren Ragnar Tretow tyckte vi spelade alldeles för starkt. Mikrofonen var helt onödig!


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Veckan rullade på som vanligt med styrketräning på Aktiverum och Yinyoga för Camilla.  På torsdagarna har hon dessutom Tai Chi. Härligt, härligt!


I torsdags var det också torsdagskonsert. Robert Schumanns 4:e symfoni kunde jag varit utan, men Brahms pianokonsert nr 1 med Denys Proshayev på flygeln var riktigt hörvärt.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Fredagen och lördagen var jag på konferens på Örenäs slott. Vi blev alla imponerade av hur väl vi blev omhändertagna och vilken fantastiskt god mat som serverades. Rekommenderas!
Vi jobbade bl.a. med en swot-analys (bilden).







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar