torsdag 24 augusti 2017

Snart flyttar vi



Ja, det är det här huset vi ska flytta till. Lägenheten ligger i det vita huset längst ut till höger på 6:e våningen. Vi besökte Gunnar och hans käresta, Stina, i fredags. Det kommer att bli kanonbra. Gunnar har redan sålt sin säng och bor nu hos Stina så han trodde att han snart skulle ha tömt hela lägenheten så att vi säkert skulle kunna komma in i god tid före den 20 september. Det låter bra!

Nu gäller det bara att sälja trerummaren på andra våningen. Det borde inte vara några större problem.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


I söndags åkte vi Asplunds buss till Bosjökloster för att lyssna på HSO och Rickard Söderberg. Det var tur att vi valde bussen för det ösregnade och det fanns massor av vatten på de mindre vägarna. En bil hade råkat ut för vattenplaning och låg i diket.


Konserten hölls i logen och den var fullsatt. Vi valde att sitta i mitten där vi fick en samlad klang av musiken.


Rickard bjöd verkligen på sig själv och sjöng alldeles utmärkt. Grannarna som satt bredvid oss kom från Karlstad och de var alldeles hänförda över HSO:s kvalité. Visst, det är verkligen en av landets bästa orkestrar! Emir Saul från Argentina dirigerade. Det blev en lyckad eftermiddag/kväll!

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Bageriet "Brödkultur" som tidigare fanns på Dunkers Plats har nu byggt upp sin verksamhet på Sofiero Gård. Underbart! Jag köpte alltid bröd hos dem när jag bodde på Drottninggatan och nu kommer jag att vara flitig kund på Sofiero Gård! Härligt, härligt!






1 kommentar:

  1. Härligt, härligt, men farligt, farligt! �� Är det någon kanariernas planerad för hösten?

    SvaraRadera