lördag 16 juli 2011

Oh what a day, what a happy happy day










Solen strålade från en klarblå himmel och jag hann i tid trots enorma bilköer, för att se alla tre semifinalmatcherna i tennis som spelades under Skistar Swedish Open på tennisstadion i Båstad. Robert Söderling var i sitt livs form och ska i morgon spela final mot spanjoren Ferrer. Också han övertygade i sin match. Dubbelparet Lindstedt/Teca gjorde processen kort med dubbelparet från Brasilien och möter ett annat svenskt par Aspelin/Siljeström i finalen i morgon. Båstad tennisstadion var en positiv upplevelse. Där fanns allt!

På vägen mot Krapperup lyssnade jag på sportradion och kunde då följa den dramatiska matchen i VM fotbollen mellan Sverige och Frankrike. Fantastiskt att svenskorna vann med en spelare utvisad!

Kvällen avslutades med en helt underbar konsert på Krapperup med Jan Lundgrens trio och en helt ny härlig bekantskap, La Gaylia, som stundtals sjöng hårresande skönt. Sedan var hon spontan, härlig och bjöd på sig själv utan minsta hämning. PÅ nedersta fotot ses hon tillsammans med Lisa Axdorph och Jan Lundgren.
Vilken dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar