tisdag 14 juni 2016

Sommarmusik och födelsedagar


I söndags var vi hemma hos Katarina och Daga. Katarina har köpt ett hus i Höganäs och jag var ju ganska nyfiken på att få se hur det såg ut.


Samtidigt kunde vi gratulera Katarina eftersom hon skulle fylla år dagen därpå. Daga hade bakat en ljuvlig tårta - förstås -  och vi hade med oss en blomma och en flaska champagne både för att fira Katarina och för att gratulera till huset.


På kvällen körde jag till Allerums kyrka för att lyssna på den här septetten! Vilket gäng! Proffsmusiker så gott som hela bunten. Fyra killar och tre tjejer. Flera av dem sjöng tidigare i Felicitas men har slutat där. Det förstår jag! Mats Paulson, Lotta Olsson Wounsch, Erik Wing, Marie och Anders Svensson samt Eskil och Lena Rönér. Det gänget kan man lyssna på fler gånger!

Eftersom Lasses båda döttrar är födda samma datum, den 13 juni, åkte vi ner till Skurup för att hälsa på Lena under måndagen.


Här blev vi bjudna på lax med färskpotatis och cheesecake med jordgubbar. Lite bubbel blev det också här, dock inte till mig som körde. Cider dög bra.

Det gällde ju också att köra så att vi kom hem i tid till matchen. Det gjorde vi och kunde tacka Irland för ett poäng!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar