torsdag 17 april 2014

Påsklov


Dymmelonsdagskvällen blev fin på flera sätt. Dagen var solig och varm och solnedgången blev härlig. Det är svårt att låta bli att ta bilder från balkongen när det är så här vackert.


Påskalammet var lagat och vid 6-tiden kom Ellen med mor Marie. Ellen ska bo hos oss hela påsken medan mor och far åker till Italien för att fira sina 40-årsdagar. Johan kom med flyg från Aalborg så han dök inte upp förrän vid åttatiden, lämnade en härlig påskpresent, åt lite påskalamm, kramade om Ellen och sedan var det dags att åka hem och packa för att kunna vara på Kastrup igen f.v.b. tidigt på skärtorsdags morgon.


Johans present med förödande god choklad. I påsk blir det kanske olika sorters sill i skålarna. Chokladen är nämligen försvinnande god!


Ellen har nu ett eget rum och det gick nog hyfsat bra att sova där. Vi hade knappt hunnit äta frukost förrän Thyra ringde och frågade om hon fick komma. Hon tog själv bussen in till sta'n och sedan var det full rulle med att både handla och pynta.


Visst blev riset riktigt fint! Nu har vi hjälpts åt att pynta hela lägenheten med påsktuppar, kycklingar, ägg och vad som fanns i skåpen så nu är det bara ägg, sill och snaps som fattas. Fast för tjejerna räcker det kanske med ett maffigt choklad-påskägg för att få den där riktiga påskkänslan....



Ellen har fått löfte att äta choklad under påsken. Nu väntar vi bara på att också Thyra ska få ett sådant löfte.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar