lördag 11 januari 2014

Födelsedag


 I dag fyller Lasse år och vi firade först med kardemummabröd, muskovado- och valnötsbröd, hallonrutor och chokladtårta med hallon och vispgrädde till eftermiddagskaffet.


Här är det Katarina som nyss hemkommen från Sydafrika har med sig överraskningar från familjen. Med bland presenterna fanns ett tårtkalas som Daga inbjöd till. Det ser vi fram emot.


Daga var tvungen att gå på gymnastikträning - tacka för det, hennes klubb är ju svenska mästare - och Laurent måste jobba, men Göran, Birgit och Mia, Katarina och Lasse lät sig väl smaka.

Födelsedagsmiddagen åt vi på restaurang Fridas. Den var ju värd att pröva efter att ha fått 19 av 20 möjliga poäng i HD:s restaurangguide.


Det började bra med både aptitretare, vin och Kalix-löjrommen, men sedan blev vi besvikna. Vi valde hälleflundra. Vi tyckte båda att det var alldeles för mycket av allt möjligt på tallriken och bara en liten ganska smaklös hälleflundrabit. Då blev den hälleflundran vi köpte av Jesper och tillagade här hemma på nyårsdagen betydligt bättre tyckte Lasse och jag instämmer.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar