onsdag 9 maj 2012

Sen sist


I söndags var det dags för Certains L'Aiment Chaud (Some like it hot) att framträda på The Tivoli i Helsingborg. Orkestern som enbart består av damer spelar gladjazz från tidigt 20-tal och framåt. Det var fullsatt på The Tivoli. Trots allt är nog inte den här typen av jazz det jag gillar bäst, men tjejerna gillade verkligen att spela och det är ju härligt.



I måndags var det personalfest på Dunkers Kulturhus. Jag skulle givetvis ha haft bilder på själva festen men får nöja mig med detta Transitvisum som vi skulle uppvisa vid entrén. Temat var "På gränsen" (förstås), men den gräns som vi kretsade kring hela kvällen var gränsen i Berlin mellan öst och väst. Vad vi fick för mat? Fläsk och sauerkraut i olika former givetvis. Det fanns som väl var en låda med vegetariskt också...

Tisdagen var det dags för Bel Canto-körens generalrepetition inför Göteborgs-resan, så jag missade dessvärre Paulina Pfeiffer på Kammarmusik föreningens sista konsert för i vår, men det går kanske fler tåg - till Stockholm eller så..... Genrepet gick kanonbra så vi ser fram emot konserten i Oscar Fredriks kyrka på söndag.

I kväll var det dags för HSO:s vänförenings träff. HD:s recensent Tommy Ling berättade trevligt om sitt jobb och sedan fick vi underhållning av HSO:s hornkvartett. I morgon blir det sånglektion och bridge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar