söndag 21 juli 2019

Det händer en massa saker


#Art StreetHbg 2019 pågår just nu i Helsingborg



På en av mina promenader träffade jag på de här trapporna som man håller på att måla.


I dag gick jag förbi igen och då hade konstnären som heter Christoffer Erneholm målat lite till. Jag gissar att han blir klar om några dagar.



Det här med #ArtStreetHbg 2019 tycker jag är spännande så jag har kollat var man målar och så blir det ett mål för mina promenader. Här är det Amy Sol från USA som målat en vägg uppe på Eneborg.


Lite längre söderut hittade jag den här bilden på Kommissgatan 4:as vägg. Här har Vera Primavera från Ecuador målat. Hoppas bara att färgerna håller länge för bilderna lyser verkligen upp de annars ganska trista miljöerna.


o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o



Det finns annat jag träffar på under promenaderna. Vid Henry Dunkers plats fanns det i går (lördag) plötsligt massor av människor. De tränade, visade det sig, för att delta i hinderloppet Berzerk som är ett ganska krävande hinderlopp genom hela Helsingborg.


Här värmer de upp för att orka med den långa banan med alla fantastiska hinder genom skog och vatten. Naturligtvis gick jag upp för trapporna till Kärnan för att se när de kom i mål. Jag tog inga bilder då.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o


Sedan i söndags har jag annars provat på att vara vårdbiträde. Det känns ganska bra att vara en resurs. Lasse öser hela tiden beröm över mig. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar