söndag 29 augusti 2010

Nu var det dags





Det var länge sedan kameran kom fram och därför har det varit tyst på bloggen ett tag. Det betyder inte att perioden varit händelselös. Tvärtom!

Onsdagen den 18 aug hade vi besök av mina ”gamla” arbetskamrater Poul och Janne med respektive. Det kändes nästan som ”förr i världen”.

Förra lördagen tog vi en tripp in till Gull-Britt och Åke och åt en - som vanligt – helt underbar fiskrätt. Denna gång bjöd de på piggvar.

I måndags var Länsförsäkringars fotograf här och plåtade huset inför försäljningen och i tisdags besiktigades det av Anticimex.

Våra kära vänner, Karin och Allan, bjöd på professionellt motstånd i en match med 16 brickor bridge i torsdags eftermiddag. I det sällskapet går det inte att bli på dåligt humör även om man förlorar. Vilket vi gjorde.

Så var det dags för barn och barnbarn. Vädertjänsten hade lovat regn, men till vår stora glädje kunde vi både spela kubb och ta långa promenader i riktigt hyfsat väder. Varje gång vi träffar våra härliga barn och barnbarn konstaterar vi att vi verkligen är lyckligt lottade som har en så magnifik familj! Även om inte riktigt alla går under beteckningen kan man ändå utbrista: Vilka ungdomar! Underbara! Och så Ellen förstås!

3 kommentarer:

  1. Nu blir jag riktigt nyfiken. Blir det flytt?
    Jag ringer. Britta

    SvaraRadera
  2. Vi har hittat lägenheten vi vill ha, men de som tittade före oss knep den. Den finns på Drottninggatan 37. Ingen av de andra lägenheterna vi(jag) tittat på duger efter att ha sett den på Drottninggatan 37... Sic!

    SvaraRadera