söndag 23 maj 2010

Pingstafton




Pingst

Så var det pingst och trädgårdens blomster har börjat bekänna färg. Trots kylan och blåsten – med undantag för pingstaftonen som var ljuvlig - tar det sig riktigt bra i rabatterna. Potatisen är på väg upp och vinbärsbuskarna kommer att ge en ordentlig skörd i år. Det kan vi se i vår egen trädgård men framför allt hos Christina och Pelle som har enorma buskar.

Hela veckan har präglats av fest. I onsdags bjöd Grethe på ett riktigt kalas hemma hos sig. I fredags var det dags för medaljutdelning på Rådhuset med efterföljande middag på Dunkers Kulturhus. Vi, även vi ”gamla” medaljörer, var inbjudna både till högtidligheterna i Rådhuset och till den påkostade middagen på Kulturhuset.

Pingstaftonen var som sagt härlig och vi njöt av den tillsammans med Christina och Pelle i Kvidinge. Att sitta i kanten av den nyutslagna bok- och ekskogen, njuta av fågelsången och ett glas gott vin hör ju till höjdarna. Lägg därtill sköna samtal och härligt god mat så kan man inte önska sig så mycket mera. Möjligen att värmen skulle ha kunnat stanna någon dag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar