söndag 16 februari 2014

Systerträff m.m.

Det har förstås hänt en del sen sist. Lägenheten som jag lämnade är städad och vi håller fortfarande på att plocka, kasta, köpa nya förvaringsmöbler, flytta om, slänga... Ja, det är verkligen jobbigt, men det blir förhoppningsvis bra så småningom. Samtidigt pågår OS! Dålig timing skulle man kunna säga.

Men vi har tid för annat också. I söndags var Annika och Calle här på bridge. I måndags var det info-möte i församlingsrådet och repetition av bl.a.Mozarts Requiem på kvällen. I tisdags var jag i Malmö hos Björn och fick behandling i Alexanderteknik. På em/kvällen presidiemöte först och Bel Canto -kören sedan. Onsdagen ägnades helt åt Rotarys distriktsmöten. På torsdag fick jag massage av Petra och på kvällen repeterade vi Jenkins med Chorus Amici. Fredagen ägnade vi IKEA och det skruvades och fixades nästan hela lördagen också, men på kvällen körde jag ut till Regina i Gantofta på Systerträff.


Vi blev tretton systrar den här gången. Elisabeth E saknades.


På söndagen fick vi kärt besök! Först kom Gun och Roland med sina goa hundar Iris och Siri. Sedan kom också Johan med Ellen och Thyra. Ellen måste förstås inspektera sitt rum. Bäddsoffan kommer förstås inte förrän i slutet av mars.


Nu är nyckelskåp, klädhängare och lampor m.m. uppsatta. Tack Roland!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar