söndag 23 juni 2013

Midsommar


För att undvika alltför tät trafik gav vi oss iväg ganska tidigt på torsdagen. Vid tretiden var vi framme vid Stenungsön och det var bara att sätta sig ute i solskenet och njuta.


Kerstin som jobbat hela dagen försåg oss med en härlig fiskmiddag frampå kvällskröken. Det gick också åt några flaskor vin kan jag berätta. Värmen höll i sig så det var inga problem att sitta ute.




På midsommaraftonen åkte vi till goda vänner på Kråkerön. Kul att återse sin barndoms badplats! Först åkte vi bil, därefter båt och slutligen traktor med släp. Det går ju ingen väg ut till Kråkerön så man måste ta sig dit med båt och eftersom huset vi skulle till låg en bra bit upp på ön blev det transport med traktor sista biten!  Vi var drygt 20 st som åt, drack, sjöng, dansade, gick tipsrunda och hade det trevligt. Enda gången det regnade var när vi satt inne i tältet och åt. Välplanerat!


Tomas hade med sig dragspelet och det blev både Små grodorna och Raketen, som hundarna Doris och Harry inte var helt förtjusta i.

Hemfärden gick bra. Kerstin körde, men jag var mest orolig för att jag skulle ramla i sjön när vi skulle i och ur den lilla ekan som tog oss över vattnet till bilen. Trots massor av god dricka klarade jag att både komma i och ur båten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar